TuŞiRomânia

Da Fleiva si JayBi fac echipa la piesa “Com voce”
02 august 2011
JayBi şi DA FLEIVA, fiind la prima colaborare au lansat cu cateva zile in urma ceea mai noua piesa in aceasta formula, fiind intitulata “Com Você”, in traducere din limba portugheza “Alaturi de tine”. Imbinand influentele latino si pop-dance, piesa are toate sansele sa fie un hit atat in cluburile de pe litoral cat si in cele de pe tot cuprinsul Romaniei, si, de ce nu, chiar si peste granite. Da Fleiva are deja experienta de a se afla in topurile radiourilor din afara alaturi de colega lui de trupa “Bijue”.
Piesa “Com Voce” a fost compusă de JayBi şi DA FLEIVA in studioul de productie muzicala “Jhaps”, tot de ei ocupandu-se firma de management artistic “Jhaps” din care mai fac parte si artisti ca: DJ Big Ice, DeepSystem, Dj Robert Georgescu & Lara, Bijue, JayOH.
JayBi, cunoscut anterior sub numele de JAY KIRITA si-a schimbat numele deoarece precedentul era greu de pronuntat in limba engleza sau in alte limbi de circulatie internationala. El are o experienta de peste 6 ani, dintre care 3 de rezidentiat in mai multe cluburi renumite din Bucuresti si din tara. Urmatorii doi ani din cariera si i-a petrecut ca dj invitat in diferite cluburi din tara si evenimente importante.
Da Fleiva nu este la prima lui colaborare de acest gen, drept dovada piesa facuta impreuna cu Dj Robert Georgescu & Lara intitulata “I feel”, piesa ce a fost preluata in continuare de casa de discuri “Cat Music”. Si de asta data artistii sunt in tatonari cu mai multe case de discuri din afara, Da Fleiva avand deja mai multe piese licentiate in Rusia, Ucraina, Polonia, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Georgia, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Moldova, Tajikistan, Turkmenistan, Uzbekistan.

Este de mentionat faptul ca Da Fleiva este cunoscut si ca producator, facand dealungul timpului piese pentru Sonny Flame, Jimmy Dub, DeepSystem si multi altii.

Piesa “Com Você” a fost ascultata deja de cateva mii de oameni in cateva zile pe YouTube, fapt pentru care nu poate decat sa ii bucure pe artisti.

Pana la alte noutati haideti sa ascultam piesa.

New single, Julian Gray – Conceptions
S-a lansat un nou proiect pop (click aici), o voce şi o producţie muzicală ce doreşte a fi un aer proaspăt pentru industria muzicală românească.
Andrei Buiuc, cu numele său de scenă Julian Gray, işi propune să încânte publicul prin reprezentaţii live în cadrul concertelor, show-ul fiind susţinut din spate de dansatori profesionişti. Îşi doreşte să aprindă interesul ascultătorilor în materie de muzică pop, chiar cu riscul de a nu fi pe placul tuturor. Încă de mic a îmbrătişat latura culturii muzicale ascultând şi interpetând genuri ca blues, jazz, pop rock, iar la vârsta de 25 ani a hotărât că este momentul să se lanseze pe cont propriu. Talentul nativ il are din familie, multi dintre membrii acesteia imbratiseaza muzica la nivel profesional, printre cei mai cunoscuti fiind si domnul Liviu Buiuc dirijor in cadrul Filarmonicii din Constanta.

New song, Da Fleiva & Bijue – Jazzy girl
In iarna anului trecut v-au surprins cu primul lor single intitulat “What you gonna do”, iar acum in pragul primaverii, “Da Fleiva & Bijue” va ofera o noua piesa intitulata “Jazzy girl” ce se doreste a fi una antrenanta si plina de veselie. In prima faza puteti asculta teaserul piesei aici.

Piesa este compusa din dorinta de a oferi elemente noi pe piata, fiind totodata multumiti pentru rezultatele obtinute in urma lansarii ultimului single. Acesta s-a dovedit a fi unul de succes, chiar depasind destul de indraznet granitele. In tari precum Belgia este deja difuzata la sapte radiouri FM, patru in Bulgaria, urmand a fi prezenti si in Germania, Albania, Ucraina, Rusia si Franta iar in mediul online a strans zeci de mii de vizualizari pe site-uri precum Youtube.

Impreuna cu Bijue va ofera spre ascultare acest teaser, urmand lansarea oficiala in perioada urmatoare.


New song, DeepSystem – PartyTime [teaser]

Se pare ca băieţii de la DeepSystem format din Aiden Rey, Alandy (partea vocală a grupului) şi dj-iul trupei Andreas Presta se pregătesc de lansarea unei noi piese (click aici). Având ca tema petrecerea timpului liber, piesa urmăreşte continuarea succesului avut de “Mr Dj”. Ştim cu toţii că aceasta a strâns sute de mii de vizualizări pe Youtube şi a avut succes în Europa, mai ales în tările balcanice precum Albania şi Grecia. Pentru a vă forma o idee despre ce va urma aveţi acest teaser, anunţându-va totodată de lansarea acesteia împreună cu un videoclip.

În caz că încă nu a-ţi reuşit să ascultati cea de opta piesă din repertoriu, “Work” va spunem ca a luat viaţă în urma colaborării lor cu Connect-R şi Chrys Mayer. Deşi au lucrat împreuna în vara 2010, piesa a fost lansată în urmă cu doar 5 luni, iar evoluţia sa în rândul fanilor este în continuă creştere.

În momentul de faţă, băieţii mai lucrează şi la studioul de producţie (Jhaps Production by TuŞiRomânia) împreună cu “Da Fleiva”, unde produc piese pentru artişti din tară şi din străinătate.

Introduceti anuntul dumneavoastra

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s